Translate

dijous, 13 de desembre del 2012

Colla Gegantera de Alella

Feliu

Construit el 1980 per Lluís Traveria, apadrinat per els Gegants de el Masnou, Pere el Drapaire i Eulàlia Tallacolls. Identificat amb la tradició vinícola d'alella, representa un vinyater, en un dia de festa. Porta el nom de el patro de Alella.  Padri de els gegants de Teià, Elionor i Pere Noguera, i dels gegants de Premià de Dalt, Altemir i Bonadona. De 3,5 m de alçada, i 40 Kg de pes.


Madrona



Construida el 1980 per Lluís Traveria, apadrinada per els Gegants de el Masnou, Pere el Drapaire i Eulàlia Tallacolls. Identificada amb la tradició vinícola d'alella, representa una vinyatera, en un dia de festa. Porta el nom de la patrona de Alella.  Padrina de els gegants de Teià, Elionor i Pere Noguera, i dels gegants de Premià de Dalt, Altemir i Bonadona. De 3 m de alçada, i 45 Kg de pes.


La Facunda




Estrenada l'any 2006, durant la festa de la verema. representa una polida pageseta que acompanya els seus pares a al festa. A la ma porta un cistell amb 'Peres de bon pastor', tipiques de la festa de Alella per cuinar les Peres Farcides. Apadrinada per en Martí de Teià, en Galtetes de Sant Andreu, i els Gegantons de la Escola Bergantí de el Masnou. El seu nom prove d'una de les campanes de la església Parroquial de Sant Feliu. De 2 m d'alçada i 20 Kg de pes. Construida per Lluís Traveria.


Aquestes imatges han estat realitzades per la trobada gegantera de Salou, 29 de gener de 2012.

Trobada Gegantera de la Selva del Camp



Imatges realitzades per la trobada gegantera de la Selva del Camp, el 26 de maig de 2012 a la Selva del Camp.

Trobada Gegantera de Alella





Aquesta imatge i aquest video han estat realitzats per la trobada gegantera de Alella el 9 de Setembre de 2012 a Alella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada